Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

apeiles papathemelh kata droylia eisageleas

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον Κ. Παπαθεμελη να δηλώνει πως θα προβεί σε Νομικά μετρά ενάντια εναντίον του Κ. Δρουλια. Δεν θα πρέπει κάνεις να πάρει θέση για το ζήτημα άλλα προφανώς για να κάνει μήνυση θα πρέπει να βρήκε στοιχειά ακλόνητα έτσι ώστε να προβεί σε μήνυση για συκοφάντηση της Δημοκρατικής Αναγέννησης......

PAPATHEMELIS- LASPOLOGIA 14-8-07 pt2

Σε αυτό το βίντεο βλέπουμε τον Κύριο Γεωργιαδη να λέει πως ο Κύριος Παπαθεμελης δηλώνει πως ο Άδωνις ενίοτε Εμφανίζεται ως Χριστιανός Ορθόδοξος...Καλά κύριε Παπαθεμελη βρήκατε στοιχειά ακράδαντα πως Ο κύριος Δρουλιας σας έφερε σε δύσκολη θέση σαν Πολίτικο Αρχηγό και δεν βρήκατε στοιχειά ή δεν ζητήσατε να δείτε την Α.Τ του Κυρίου Γεωργιαδη?

Tο Σύμπαν και η Βλακεία δέν έχουν Όρια κ.ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ

Κύριε Παπαθεμελη είναι δύσκολο να αποδείξει κάνεις ότι σας χρηματοδότησε η ΝΔ άλλα πως ένας ΜΕΓΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ δεν αντιλαμβάνεται πως μέσο ΟΠΑΠ η Κυβέρνηση προσπάθησε να σας προβάλει ως αντίπαλο δέος στον Γεώργιο Καρατζαφέρη. Το 2004 ο Γεώργιος Καρατζαφερης ήταν Πρόεδρος κόμματος και Βουλευτής......γιατί δεν τον κάλεσαν στο debate και κάλεσαν εσάς το 2007? Δεν διερωτάστε? Πως ένα κόμμα σαν και το δικό σας είχε προβολή υπερμεγέθη το 2007 ενώ ο Λ.Α.ΟΣ είχε μικρή προβολή το 2004 έχοντας τα ίδια εκλογικά ποσοστά με εσάς το 2007?